11111
Vissza
Archivum / 2019.04.25. Szociális Hét-ökoprogram
2019.04.25. Szociális Hét-ökoprogram

A Fogyatékkal Élőket és a Hajléktalanokat Ellátó Közhasznú Nonprofit Kft. az idei Szociális Hét rendezvénysorozatán belül 2019. április 25-én (csütörtökön) érzékenyítő, szemléletformáló délutánt szervezett a parkfenntartó céggel karöltve a Gayer parkban.

Balassa Imre úr megkeresésére, a Szombathelyi Kanizsai Dorottya Gimnázium tanulói a cég munkásaival együttműködve csatlakoztak a Gayer park területének karbantartási munkálatához. 

 

Mint ökogimnázium fontosnak tartottuk, hogy részt vegyünk az eseményen. 

A Gayer park rendbetételéhez járultak hozzá a diákok szemétszedéssel, a közpark és a Gyöngyös patak mentén.

      

A parkba kihelyezett  biológia óra keretében pedig meghatározták, illetve felismerték feladatlap segítségével a környezetükben lévő növényeket. 

     

Ehhez nyújtott segítséget az a térkép, amelyet Kovacsics Bernadett tanárnő készített a diákok számára a feladatlaphoz, jelölve rajta 19 növényt, vagy növény csoportot.

      

A jó hangulatú órák 13.00-15.00-ig zajlottak, ahol a diákok váltották egymást. 

                           

A feladatlap megoldásában a legsikeresebbnek a 11.a osztály "leánycsapata" bizonyult, akik 100%-ra határozták meg a növényeket.

A leglelkesebb és a 2. legsikeresebb csapat a 11.c osztály Villámnudlik csapata volt.

 

Minden diák és tanár, aki részese volt az eseménynek, hozzájárult valamilyen módon az érzékenyítő programhoz, támogatva egy ökológiai környezet szebbé, tisztábbá tételét, megismerését.

kísérletigénylés

Kísérleti időpont foglalásához egy űrlap kitöltésével adhat meg néhány szükséges adatot. Töltse ki az űrlapot, majd küldje el részünkre!

Űrlap kitöltése
2013. Szeptember
Órarend
Az órarend jelenleg nem tartalmaz egy időpontot sem.